Nuoret ja rohkeat

Jälleen uusi sukupolvi on tulossa työelämään uusin odotuksin. He ovat syntyneet kännykkä kädessä eivätkä pelkää teknologiaa. Lisäksi he haluavat työn olevan merkityksellistä. Työurien pidetessä työyhteisöissä kohtaavat hyvin erilaisten sukupolvien edustajat - heillä jokaisella hyvin erilaiset odotukset työtä kohtaan.

Uusimmassa Future proof -jaksossa lähdimme tutkimaan mitä Y- ja Z-sukupolvista pitäisi ajatella. Millaisia odotuksia heillä on työelämälle ja miten heitä pitäisi johtaa? Entä miten työn lisääntynyt kuormittavuus ja pirstaleisuus vaikuttaa nuoriin? Moni yritys pohtii miten uuden sukupolven saapumiseen pitäisi valmistautua. Kuuntele, niin tiedät!

Jaksossa näitä teemoja kanssamme pohtii Microsoftin Antti Kuosmanen. Lisäksi keskustelussa kuullaan työelämään vastikään siirtyneen nuoren, Pinja Perttusen ääntä sekä somevaikuttaja, monimediatuottaja Pesojoonasta eli Joonas Pesosta ja Nuorkauppakamarin Minna Karjalaista. Jakson tarjoaa Microsoft.

Herättikö jakso ajatuksia? Tule jatkamaan juttua Twitterin puolelle! Jatketaan siellä tunnisteella #futureproof. Löydät meidät nimillä @akuvaramaki ja @paulahelle.

Aivot tikkiin!

Tekoäly antaa supersankarin voimat