Future Proof -podcast on täällä!

Workday Designersin alkusyksyä ovat rytmittäneet haastattelut ja studiosessiot, ja ensimmäinen podcast-jakso on nyt ulkona!

Kymmenosainen Future Proof -sarja tarjoilee näkökulmia tulevaisuuden työelämään ja siihen, mitä ihan kuka tahansa meistä voi tehdä tänään ollaakseen valmis tulevaisuuteen. Uusi jakso ilmestyy joka toinen tiistai koko syksyn ajan.

Ensimmäisessä jaksossa käsittelemme oppimista. Joidenkin arvioiden mukaan jopa miljoonan suomalaisen pitäisi uudelleenkouluttua. Se on aikamoinen haaste, sillä samaan aikaan kaikki me työelämässä sinnittelevät podemme kroonistunutta aikapulaa ja infoähkyä. Mistä repiä aika uuden oppimiseen tässä yhtälössä? Haimme inspiraatiota mm. OP:n pääjohtajalta Timo Ritakalliolta, joka väitteli tekniikan tohtoriksi toimitusjohtajan pestin ohella, ja Ronja Salmelta, joka on pärjännyt työelämässä erinomaisesti vailla päivääkään muodollista koulutusta lukion jälkeen. Jakson asiantuntijana toimii Akavan Ida Mielityinen, ja jakson on mahdollistanut Akava. Ida haastoi meidät pohtimaan oppimista tavoitteellisemmin ja miettimään, miten oppimista voisi tapahtua yhä enemmän työpaikoilla.

Kuuntele jakso täältä:

Juttu jatkuu Twitterissä! Me haluamme kuulla, mitä ajatuksia jakso juuri sinussa herätti! Osallistu keskusteluun hashtagilla #futureproof. Meidät löydät Twitteristä nimillä @paulahelle ja @akuvaramaki.

 

Future proof -podcast: Toimistovaeltajia ja robottiavatareita

Mitä koulussa tehtäisiin? - koulumaailma työyhteisöjen oppimisen inspiraationa