Johtamisen kriisi

Johtamisen kriisi näyttäytyy työelämässä tehottomana sykkimisenä. Vanhat johtamisen mallit eivät enää motivoi työntekijöitä, eikä byrokraattinen organisaatio pysy nopeissa muutoksissa mukana. Johtamisen on uudistuttava työn muutoksen mukana, mutta miten? Millaista on johtajuus itseohjautuvuuden aikana?

Työpäivämuotoilijat Aku Varamäki ja Paula Helle tutkivat näitä teemoja Future proof -podcastin kymmenennessä jaksossa. Mukana keskustelussa Vincitin Mikko Kuitunen, Filosofian Akatemian Karoliina Jarenko ja itseohjautuvassa tiimissä toimiva Karri Piela.

Voit kuunnella muita podcast-jaksoja täältä. Ja jos jakso herätti ajatuksia, tule jatkamaan juttua Twitteriin tunnisteella #futureproof.

Osaamisen kehittäminen lääkkeeksi osaajapulaan

Monimutkainen työelämä ja arki syövät henkistä hyvinvointia