Future Proof - tulevaisuuden työkirja

Aku Varamäki
(DOCENDO)

Työ on murroksessa. Käynnissä oleva murros on aikamme suurimpia ja kiinnostavimpia haasteita, ja se tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia aivan uudenlaiseen työhön ja ansaintaan. Työn tulevaisuutta koskevassa keskustelussa korostuvat kauhukuvat, joissa robotit vievät työmme, ja toisaalta utopiat, joissa lekottelemme palmun alla samalla, kun tekoäly hoitaa kurjat rutiinit. Miten työ ihan oikeasti on muuttumassa ja miten voisimme yksilöinä varautua tulevaisuuteen?

Future Proof – tulevaisuuden työkirja avaa asiantuntijahaastatteluiden ja konkreettisten esimerkkien avulla sitä, millaisia muutoksia lähivuosien työelämässä on odotettavissa. Uhkien sijaan se kuvaa erityisesti niitä lukuisia mahdollisuuksia, joita meille avautuu. Kirja rohkaisee lukijaa ottamaan tulevaisuuden vastaan muotoilijan asenteella: aktiivisesti, uteliaasti ja pelottomasti. Kirja tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja harjoituksia siihen, miten lukija voi muotoilla itsestään tulevaisuudenläpäisevän.

Aku Varamäki on työpäivämuotoilija ja työelämän kehittäjä, joka soveltaa työssään muotoilun periaatteita työyhteisöjen, esimiesten ja ihmisten henkilökohtaisten urien muotoiluun. Aku on itse esimerkki xenniaalista, joka on toistuvasti muotoillut omaa uraansa uusiksi ja synnyttänyt uutta liiketoimintaa ihmisten muuttuneiden tarpeiden ympärille ensin sosiaalisen median, sitten vaikuttajamarkkinoinnin ja nykyään muuttuvan työelämän asiantuntijana. Future Proof – tulevaisuuden työkirja on Akun näkemys keskusteluun työn tulevaisuudesta. Samalla se on vastaus asiakkaiden uramuotoilukursseilla esittämiin kysymyksiin siitä, miten tulevaisuuteen voi valmistautua.

#futureproof

OSTA KIRJA ITSELLESI! Future Proof - tulevaisuuden työkirja saatavilla kirjakaupoissa ja  Docendon verkkokaupassa .

OSTA KIRJA ITSELLESI! Future Proof - tulevaisuuden työkirja saatavilla kirjakaupoissa ja Docendon verkkokaupassa.