Future Proof

Työ on murroksessa. Millaista on työ tekoälyn työkaverina? Ovatko toimistot pian historiaa? Joko saamme pian hyvästellä rutiinityöt? Ja miten työelämän vaatimuksiin pystyy vastaamaan, kun vaatimukset muuttuvat koko ajan ja samanaikaisesti meillä on niin kova kiire?

Future Proof -podcast on podcast tulevaisuuden työstä. Sarjassa työpäivämuotoilijat Paula Helle ja Aku Varamäki tutkivat työelämän murrosta ja jututtavat asiantuntijoita aiheesta. Ääneen pääsevät niin verkkokaupan asiantuntijat kuin toimistonomadit ja robottikehittäjätkin. Keskustelu jatkuu twitterissä tunnisteella #futureproof.

NÄIN KUUNTELEMINEN ONNISTUU

Future Proof by Workday Designers -podcastia voi kuunnella SoundCloudissa, iTunesissa, Spotifyssa, puhelimien omien podcast-appien avulla sekä tältä sivulta löytyvien suorien linkkien kautta. Jokaisesta iPhonesta löytyy oletuksena podcast-sovellus, josta sarja löytyy hakutoiminnolla. Jos käytätte sitä, niin muistakaa käydä arvostelemassa sarja siellä!

Podcastin tarjoavat kumppanimme, työelämän uudistajat Tieto, Akava, MOW (Mothership Of Work) sekä Telia.

 

TYÖN MURROS ON YKSI AIKAMME SUURIMMISTA HAASTEISTA - JA MAHDOLLISUUKSISTA

Työn murros on yksi aikamme suurimpia muutoksia, joka vaikuttaa jokaisen suomalaisen arkeen. Käsillä oleva muutos ei vain tapahdu, vaan me voimme vaikuttaa siihen, millaista tulevaisuutta haluamme olla luomassa.

Muutos on todellinen, mutta käynnissä olevaan muutokseen liittyy paljon väärinkäsityksiä ja myyttejä. Ymmärtämällä käynnissä olevaa muutosta kykenemme tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin omassa arjessamme.

Future proof -KIRJA

Aku Varamäen kirjoittama kirja Future Proof - tulevaisuuden työkirja kuvaa käynnissä olevia työelämän kehityskulkuja sekä niiden konkreettisia vaikutuksia meidän jokaisen arkeen. Innostavat caset ja henkilöhaastattelut avaavat niitä mahdollisuuksia, jotka ovat kaikkien nopeiden omaksujien saavutettavissa.

Tulevaisuuden työelämätaitoja voi ja kannattaa opetella, ja oppiminen koskee meitä kaikkia. Kirjan käytännölliset harjoitukset pistävät sinut töihin. Harjoitusten avulla voit harjoitella esimerkiksi näkökulman vaihtamista, empatiaa tai oman osaamisen näkyväksi tekemistä. Nämä muotoilijan taidot auttavat sinua tekemään itsestäsi tulevaisuudenkestävän (future proof).

Kirja ilmestyy alkuvuodesta 2019 ja sen kustantaa Docendo.

FUTURE PROOF ME!
VARAA KIRJA ENNAKKOON


Jätä yhteystietosi, niin saat ensimmäisenä tiedon kirjan valmistumisesta sekä ennakkovaraajan edun.

Nimi *
Nimi