red.png

Olemme Workday Designers, työelämän muotoilutoimisto. Autamme ymmärtämään työn murrosta ja muotoilemaan työpäivistä ja -urista merkityksellisiä ja vaikuttavia.

 
 
 
AkujaPaulaweb-23.jpg

Workday Designers

Työ muuttuu lähivuosina radikaalisti. Tulevaisuuden työ ei vain tapahdu, vaan me luomme sen itse. Me uskomme, että työelämää kannattaa ja pitää muotoilla. Siihen tarvitaan työpäivämuotoilijoita eli Workday Designers.

 

Palvelut

 
 Uramuotoilu  Uramuotoilukurssi on käytännöllinen työkalu työelämän pirullisten ongelmien ratkaisuun ja merkityksellisen työuran rakentamiseen kokeilujen kautta.   Lue lisää »

Uramuotoilu

Uramuotoilukurssi on käytännöllinen työkalu työelämän pirullisten ongelmien ratkaisuun ja merkityksellisen työuran rakentamiseen kokeilujen kautta.

Lue lisää »

 Työpäivämuotoilu  Työpäivämuotoilu on prosessi, jonka tavoitteena on kehittää innovatiivisia työpäiväkäytäntöjä ja tehdä työntekijöistä oman työnsä muotoilijoita.   Lue lisää   »

Työpäivämuotoilu

Työpäivämuotoilu on prosessi, jonka tavoitteena on kehittää innovatiivisia työpäiväkäytäntöjä ja tehdä työntekijöistä oman työnsä muotoilijoita.

Lue lisää »

 Koulutukset ja puheenvuorot  Koulutusten ja puheenvuorojen avulla autamme yksilöitä ja organisaatioita ymmärtämään työn murrosta ja sen vaikutuksia sekä hyödyntämään muotoiluprosessia ja -asenteita työelämän ja omien taitojen kehittämisessä.   Lue lisää   »

Koulutukset ja puheenvuorot

Koulutusten ja puheenvuorojen avulla autamme yksilöitä ja organisaatioita ymmärtämään työn murrosta ja sen vaikutuksia sekä hyödyntämään muotoiluprosessia ja -asenteita työelämän ja omien taitojen kehittämisessä.

Lue lisää »

 
 

85 % vuoden 2030 työpaikoista ei ole keksitty vielä. Meidän täytyy uudelleenmääritellä työmme.

 
 
 
AkujaPaulaweb-14.jpg

Ota ensimmäinen askel kohti tulevaisuuden työtä.

Kiinnostaako sinua kuulla lisää työn tulevaisuudesta, design thinkingistä työelämän kehittämisen keinona, työyhteisön toimintatapojen kehittämisestä tai uramuotoilusta?