Koulutukset ja puheenvuorot

Workday Designers on työelämän murroksen asiantuntijayritys ja työelämän muotoilun edelläkävijä. Haluamme tuoda työn murrosta koskevaan keskusteluun konkretiaa ja käytännöllisiä työkaluja.

Koulutusten ja puheenvuorojen avulla autamme yksilöitä ja organisaatioita ymmärtämään työn murrosta ja sen vaikutuksia sekä hyödyntämään muotoiluprosessia ja -asenteita työelämän ja omien taitojen kehittämisessä.

Asiantuntijamme ovat kokeneita ja pidettyjä kouluttajia ja puhujia. Vaikuttavan ja havahduttavan kohtaamisen rakentaminen on meille intohimo ja kunnia-asia.

Räätälöimme koulutukset ja puheenvuorot tarpeidesi ja osallistujien mukaan.

Etsitään yhdessä ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

 
ikonit_koulutukset_2.png

Esimerkkejä koulutusten ja puheenvuorojen teemoista:

- Miten auttaa yksilöä löytämään uusia mahdollisuuksia muuttuvassa maailmassa ja tukea elämän isoissa muutostilanteissa?

- Tulevaisuuden esimiestaidot - Miltä näyttää esimiestyö työn muuttuessa ja millaisia taitoja se edellyttää?

- Design thinking työelämän kehittämisen työkaluna

- Oman esimiesroolin kehittäminen muotoilun keinoin

- Design thinking viestinnän / HR:n työvälineenä

 

Tulevat koulutukset ja puheenvuorot

Katso tulevat koulutukset ja puheenvuorot täältä.

 
 

Future Proof - opas tulevaisuuden työhön

Kirja Future Proof - opas tulevaisuuden työhön kuvaa työelämän muutosta ja tarjoaa lukijalle työkaluja tehdä itsestään tulevaisuudenkestävä. Lue lisää ja tilaa kirja täältä ennakkoon!

Kiinnostaako kumppanuus ja näkyvyys työelämän tulevaisuuden teemojen edelläkävijänä? Etsimme kumppaneita osallistumaan podcast-sarjan tekoon sekä Future Proof -kiertueelle. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!