Työpäivämuotoilu oli hyvä tapa tuoda tiimi yhden pöydän ääreen, tutustumaan toisten ajatuksiin ja toiveisiin paremmin. Saimme työpäivämuotoilusta aikaiseksi kokeiluja, joista ihmiset olivat itse innoissaan ja veivät omatoimisesti asioita eteenpäin. Yhteinen ideointi oli mielestäni hyvä tapa osallistaa ja luoda käytäntöjä, joihin jokaisen on helppo sitoutua. Työpäivämuotoilu toimii etenkin, jos kaipaa uusia, luovia ideoita ja haluaa nostaa työyhteisön yhteishenkeä.
— Aurora Airaskorpi / Kubo Creative Agency

Uramuotoilukurssi auttoi minua ottamaan eteenpäin suuria askeleita urasuunnittelussani ja näkemään mahdollisuuksia näkökulmista, joita en ollut aiemmin nähnyt. Elämäni on muuttunut kurssin jälkeen todella paljon. Irtisanouduin muutama viikko kurssin jälkeen omasta vakityöstäni. Kurssi antoi tälle pyörittelylle lopullisen sysäyksen. Tajusin kurssin aikana, kuinka paljon mahdollisuuksia minulla olisi toteuttaa elämässäni niitä asioita, joita haluaisin todella tehdä.
— Inari Fernandez

Halusin löytää kurssilta parempia työkaluja omaan jaksamiseen ja work-life balanceen. Uusia ajatuksia ja näkökulmia löytyikin vaikka kuinka paljon ja tuntuu, että nyt ihon alla oikein kihisee sellainen sähköinen energia! Jos oman työelämän parantaminen, intohimojen kirkastaminen ja tasapainon löytäminen kiinnostavat, suosittelen lämpimästi kurssille ilmoittautumista.
— Mikko Toiviainen / Kalenterikarju