Back to All Events

Uramuotoilun viikonloppukurssi


Etsitkö uutta suuntaa urallesi? Onko sinulla uratoiveita, jotka tuntuvat liian kaukaisilta toteutettaviksi? Onko sinulla liikaa kiinnostavia vaihtoehtoja? Harkitsetko oman yrityksen perustamista? Vai oletko tullut tilanteeseen, jossa entinen työ ei enää sovi muuttuneeseen elämäntilanteeseesi?

Workday Designersin uramuotoilun viikonloppukurssi on käytännöllinen työkalu työelämän pirullisten ongelmien ratkaisuun. Kurssi kuljettaa osallistujat uramuotoiluprosessin läpi, auttaa tunnistamaan omia toiveita, näkemään uusia mahdollisuuksia muuttuvassa maailmassa, ja kannustaa ja auttaa tekemään kokeiluja, joilla työn uusi suunta aukeaa. Lopputuloksena on uusi, käyttäjän itsensä näköinen mielekäs työ ja elämä.

Design thinking pohjautuu käyttäjälähtöisyyteen ja oman elämäsi käyttäjä olet sinä. Kurssi on paikka, jossa voit keskittyä pohtimaan omaa elämääsi ja uraasi, ja muotoilla siitä itsellesi merkityksellistä ja tyydyttävää.

Saat viikonlopun aikana käyttöösi työkaluja ja muiden uramuotoilijoiden kannustavan tiimin, joiden avulla tunnistat merkityksellisiä tavoitteita työelämällesi ja lähdet kulkemaan niitä kohti. Kurssin opeista ja työkaluista on iloa pitkälle elämään, niin työhön kuin vapaa-aikaankin.

“Kurssi oli vielä parempi kuin odotin. Radikaali yhteistyö erilaisten ihmisten kanssa antoi uutta näkökulmaa ja tuumasta toimeen -asenne pakotti tarttumaan toimeen heti. Sain paljon rohkeutta ja varmistusta omalle tielleni. Kiitos!”

“Inspiroiva repäisy irti arjesta omiin unelmiin ja vahvuuksiin tutustuen! Erityisen hyvää oli konkreettisten suunnitelmien tekeminen, eli prosessi ei jää vain haaveilun tasolle. - - Suosittelen kaikille, jotka haluavat miettiä elämänsä suuntaa ja sisältöä.”

Kenelle kurssi soveltuu?
Kurssi soveltuu kenelle tahansa, jolla on halu ja voimia kehittää omaa elämäänsä. Design thinking -menetelmä soveltuu sinulle, jos
- etsit urallesi/elämällesi uutta suuntaa
- sinun täytyy tehdä valintoja elämässä, mutta olet epävarma mikä olisi paras ratkaisu
- olet uudessa elämäntilanteessa, ja kaipaat konkreettisia keinoja work-life -balanssin hakemiseen
- pohdit opiskelujen aloittamista
- tiedät mitä haluat, mutta et saa muutoksia aikaiseksi arjessasi
- haluat suunnitella elämän, joka on merkityksellinen ja itsesi näköinen

Fasilitaattorit
Kurssin fasilitaattorina toimivat työpäivämuotoilijat Aku Varamäki ja Paula Helle. Aku ja Paula ovat kokeneita fasilitoijia ja he ovat toteuttanut useita uramuotoilukursseja hyvin tuloksin.

Kurssin hinta on 590 euroa + alv, ja se kattaa kurssin, kurssimateriaalit sekä maukkaan ja terveellisen aamupalan sekä iltapäiväkahvin molempina kurssipäivinä. 

Ilmoittautuminen kurssille päättyy keskiviikkona  29.8. klo 12.00. Kurssin ennakkotapaaminen järjestetään virtuaalisesti torstaina 30.8.

Kurssin maksimiosallistujamäärä on 15 henkilöä. Minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä.

Tervetuloa mukaan!

Sitovat ilmoittautumiset: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfoZ2YVjkQ0vzubwU2u1icaMG0wXMdpLRBIBu9UFLYbZ1cSDA/viewform?usp=sf_link

Lisätietoja:
aku@workdaydesigners.com, 0400 342 234 / Aku tai
paula@workdaydesigners.com, 040 522 0303 / Paula

Earlier Event: May 17
HR + design thinking
Later Event: June 1
Upea ura -työelämäfestarit