Back to All Events

Uramuotoilu - kuinka löydän paikkani työelämässä?

Akavan Erityisalojen jäsenille suunnattu koulutus auttaa ymmärtämään työn murrosta ja sitä, miten uramuotoilun avulla löytää paikkansa työelämässä.

Uramuotoilu on käytännöllinen prosessi omien uratoiveiden ja kehittymispolun pohdintaan. Se hyödyntää muotoilun menetelmiä ja ajattelutapoja omien toiveiden kirkastamiseen sekä auttaa näkemään mahdollisuuksia muuttuvassa maailmassa ja tekemään konkreettisen suunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi.

Uramuotoilu antaa taitoja ja rohkaisua siihen, miten kehittymisen voi ottaa aktiivisesti omiin käsiinsä ja muotoilla uraansa yhä uudelleen. Illan aikana tutustumme muotoiluajatteluun ja harjoittelemme menetelmiä käytännössä osallistujien omiin elämäntilanteisiin soveltaen.

Lisätietoja tapahtumasta: https://www.akavanerityisalat.fi/uutishuone/tapahtumat_ja_koulutukset/uramuotoilu_-_kuinka_loydan_paikkani_tyoelamassa.1041.html

Later Event: January 24
HR + design thinking -koulutus