Back to All Events

Uramuotoilu - kuinka löydän paikkani työelämässä? Turku

Akavan Erityisalojen jäsenille suunnattu, Turussa järjestettävä koulutus auttaa ymmärtämään työn murrosta ja sitä, miten uramuotoilun avulla löytää paikkansa työelämässä.

Uramuotoilu on käytännöllinen prosessi omien uratoiveiden ja kehittymispolun pohdintaan. Se hyödyntää muotoilun menetelmiä ja ajattelutapoja omien toiveiden kirkastamiseen sekä auttaa näkemään mahdollisuuksia muuttuvassa maailmassa ja tekemään konkreettisen suunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi.

Uramuotoilu antaa taitoja ja rohkaisua siihen, miten kehittymisen voi ottaa aktiivisesti omiin käsiinsä ja muotoilla uraansa yhä uudelleen. Illan aikana tutustumme muotoiluajatteluun ja harjoittelemme menetelmiä käytännössä osallistujien omiin elämäntilanteisiin soveltaen.

Lisätietoja tapahtumasta:

https://www.akavanerityisalat.fi/uutishuone/tapahtumat_ja_koulutukset/tapahtumahaku?e=1129&i=1130

Earlier Event: September 19
Dare to Learn
Later Event: October 18
Yrittäjäpäivät, Lahti