Back to All Events

Uramuotoilu - kuinka löydän paikkani työelämässä? Helsinki

Akavan Erityisalojen jäsenille suunnattu, Helsingissä järjestettävä koulutus auttaa ymmärtämään työn murrosta ja sitä, miten uramuotoilun avulla löytää paikkansa työelämässä.

Uramuotoilu on käytännöllinen prosessi omien uratoiveiden ja kehittymispolun pohdintaan. Se hyödyntää muotoilun menetelmiä ja ajattelutapoja omien toiveiden kirkastamiseen sekä auttaa näkemään mahdollisuuksia muuttuvassa maailmassa ja tekemään konkreettisen suunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi.

Uramuotoilu antaa taitoja ja rohkaisua siihen, miten kehittymisen voi ottaa aktiivisesti omiin käsiinsä ja muotoilla uraansa yhä uudelleen. Illan aikana tutustumme muotoiluajatteluun ja harjoittelemme menetelmiä käytännössä osallistujien omiin elämäntilanteisiin soveltaen.

Lisätietoja tapahtumasta:

https://www.akavanerityisalat.fi/uutishuone/tapahtumat_ja_koulutukset/tapahtumahaku?e=1138&i=1139