Back to All Events

Työpäivämuotoilun työpajat kuntaorganisaatioille


Työelämä on murroksessa, jossa työyhteisöjen ja työnkuvan pitäisi pystyä vastaamaan yhteiskunnan muutokseen ja muuttuneeseen työelämään.  Työtapoja pitäisi uudistaa, mutta miten? Työpäivämuotoilun avulla tarjotaan konkreettisia menetelmiä uudistamiseen. 

Kunteko 2020 Työpäivämuotoilun työpajoissa Workday Designersin Aku Varamäki ja Paula Helle valmentavat osallistujia ja tarjoavat työkaluja oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Koska ihmiset ovat oman työnsä parhaita asiantuntijoita, on tavoitteena saada osallistujat pohtimaan työtapojaan ja kehittämään niitä muotoiluajattelun avulla. Työpajoissa jalostetaan osallistujien ideoista arjessa toimivia, työssä jaksamista ja työn tuottavuutta tukevia käytäntöjä, joilla selätetään työnmurroksen mukana tuomat haasteet. 

Työpäivämuotoilusta järjestetään kaksi työpajakokonaisuutta kuntaorganisaatioille. Ensimmäinen on syksyllä 2019 ja toinen keväällä 2020.  Molemmat työpajakokonaisuudet ovat sisällöltään samanlaiset.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://www.kunteko.fi/tyopaivamuotoilu

Earlier Event: October 18
Yrittäjäpäivät, Lahti
Later Event: November 4
Syksyn 2019 avoin uramuotoilukurssi