Back to All Events

Esimiestyön tukeminen ja kehittäminen palvelumuotoilun keinoin


Esimiehet ovat monella tapaa avainroolissa organisaation uudistumisessa ja menestymisessä. Vaatimukset esimiestyölle ovat kovat ja tukea ja kehittämistä tarvitaan jatkuvasti. Miten HR voi tukea esimiehiä työssään mahdollisimman hyvin nyt, kun työ ja usein myös esimiesten oma rooli ovat rajussa muutoksessa? Kuinka palvelumuotoilun keinoin voidaan kehittää ihmislähtöisiä tapoja tukea esimiestyötä?

Alma Talentin järjestämä Esimiestyön tukeminen ja kehittäminen palvelumuotoilun keinoin -koulutus on käytännönläheinen syväsukellus siihen, miten palvelumuotoilua voidaan hyödyntää esimiestyön tukemisessa ja kehittämisessä.

Kouluttajana Workday Designersin Paula Helle.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://koulutus.almatalent.fi/esimiestyon-tukeminen/