Back to All Events

Koulutusjohdon Foorumi

Suomen Yrittäjien Koulutusjohdon Foorumi kohtauttaa koulutuksen johdon, osaamisen ammattilaiset ja oppimisen yrittäjät. Tilaisuuden juontajana Workday Designersin Aku Varamäki.

Koulutusjohdon ja yrittäjien huipputapaaminen on suunnattu koulutuksen johto- ja kehittämistehtävissä toimiville, luottamushenkilöjohdolle, yrittäjyysvastaaville sekä oppilaitosyhteistyöstä kiinnostuneille yrittäjille ja yrittäjyyttä tukeville sidosryhmille.

Vuoden 2019 Koulutusjohdon foorumin teemana on oppilaitosten ja yritysten osaamisyhteistyö. Lupaamme tarjota sinulle ja organisaatiollesi voimaa ja virikkeitä palvella yrityksiä ja oppijoita entistä laadukkaammin ja tuloksellisemmin nopeasti kasvavassa osaamispalveluiden ekosysteemissä. 

Tule herättelemään uusia ajatuksia, kyseenalaistamaan totuttuja toimintatapoja ja rakentamaan uuden aikakauden osaamisen kasvuympäristöä. Parhaimman hyödyn tapahtumasta saat osallistumalla yhdessä kollegojen kanssa.

Lisätietoa tapahtumasta: https://me.yrittajat.fi/koulutusjohdon-foorumi

Later Event: April 4
The Future of work