Back to All Events

Finago-webinaari: Future proof - miten menestyä tulevaisuuden työelämässä?

Opi tulevaisuudenläpäiseväksi!

Työ on väistämättömästi muuttumassa.  Käynnissä oleva murros onkin aikamme suurimpia ja kiinnostavimpia haasteita, ja se tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia aivan uudenlaiseen työhön ja ansaintaan. Työn tulevaisuutta koskevassa keskustelussa korostuvat kauhukuvat - miten työ ihan oikeasti muuttuu lähivuosina ja miten voisimme yksilöinä ja yrityksinä varautua tulevaisuuteen?

Tervetuloa webinaariin työpäivämuotoilija Aku Varamäen johdolla 29.4. kuulemaan lisää!

Aku Varamäki on työpäivämuotoilija, joka kannustaa ottamaan tulevaisuuden vastaan muotoilijan asenteella; aktiivisesti, uteliaasti ja pelottomasti. Muotolijan taidoilla tulevaisuus alkaa muotoitua jo tänään, yksi teko kerrallaan.

Finago järjestää ilmaisen webinaarin taloushallinnon ammattilaisille ja yrityspäättäjille.

Ilmoittautudu täällä

Earlier Event: April 4
The Future of work
Later Event: May 21
HR + design thinking -koulutus