Back to All Events

Iloa työpäiviin muotoilun keinoin - puheenvuoro ja koulutus YTN:n jäsenille

Iloa ja tasapainoa järjestötyöhön - tilaisuus YTN:n jäsenille

Iloa työpäiviin muotoilun keinoin, Aku Varamäki, Workday Designers

Työ on murroksessa ja moni tuntee sen arjessaan. Työ valuu vapaa-ajalle, on uudella tavalla kuormittavaa, kiireistä ja epämääräistä. Erityisesti järjestössä työtä tekevällä korostuu tarve ja toisaalta myös ainutlaatuinen mahdollisuus johtaa omaa työtään, mutta miten? Tarvitsemme tähän uusia keinoja.
Koulutuksessa tutustutaan muotoiluajatteluun (design thinking) ja siihen, mitä uusia näkökulmia se tarjoaa työn kehittämiseen. Osallistujat saavat mahdollisuuden kulkea muotoiluprosessin läpi ja pohtia omaa työtään ja työyhteisöään sekä muotoilun keinoja, joilla voisivat kehittää niitä. Tavoitteena on antaa ajattelun välineitä ja konkreettisia työkaluja oman työn ja työyhteisön toiminnan kehittämiseen järjestöalalla.

***TILAISUUS ON TÄYNNÄ***