Back to All Events

Tulevaisuuden työelämä ja uramuotoilu, Oulu

Työ on murroksessa, mutta mitä murros tarkoittaa korkeakoulutetun työnhakijan näkökulmasta? Millä eväin omaa uraa ja työnhakua voi kehittää nopeasti muuttuvassa maailmassa? Uramuotoilun asiantuntija Aku Varamäen Future Proof - tulevaisuuden työkirja -teokseen pohjautuvat puheenvuorot vievät osallistujat työn tulevaisuuden teemojen äärelle. Miten teknologia muuttaa työtä ja miten se vaikuttaa omiin uranäkymiin? Millaisia taitoja tarvitaan tulevaisuudessa ja miten niitä voi kehittää? Avajaisten teemapäivässä pohditaan työn murrokseen vaikuttavia megatrendejä ja niistä kumpuavia osaamistarpeita. Mitä on uramuotoilu ja miten sitä käytännössä toteutetaan omalla uralla?

Ilmoittaudu mukaan tästä: http://www.urasampo.fi/fi/Ilmoittautuminen+tilaisuuksiin.html

Earlier Event: September 4
HR + design thinking -koulutus