Uramuotoilu - Sinulla on yksi elämä - Design it yourself

Uramuotoilukurssi on käytännöllinen työkalu työelämän pirullisten ongelmien ratkaisuun. Kurssi kuljettaa osallistujat uramuotoiluprosessin läpi, auttaa tunnistamaan omia toiveita, näkemään uusia mahdollisuuksia muuttuvassa maailmassa, ja kannustaa ja auttaa tekemään kokeiluja, joilla työn uusi suunta aukeaa. Lopputuloksena on uusi, käyttäjän itsensä näköinen mielekäs työ ja elämä.

Uramuotoilu ei ole haaveilua ja unelmakarttojen piirtämistä vaan prosessi, joka rehellisyyden, luovuuden ja toimeen tarttumisen avulla saattaa osallistujan uuden äärelle ja tekee muutoksesta hallittavan kokeilujen avulla. Kurssi antaa työkaluja, joilla muotoilla elämäänsä uudelleen ja uudelleen, ja joista on iloa pitkälle elämään, niin työhön kuin vapaa-aikaankin.

Tarjoamme uramuotoilua verkkokurssina tai workshop-muotoisena yrityksille ja yksityisille henkilöille.

Kenelle kurssi soveltuu?
Kurssi soveltuu kenelle tahansa, joka on kiinnostunut uransa kehittämisestä tai vastuulliselle työnantajalle, joka haluaa tukea työntekijöitä muutostilanteissa.

 
ikonit_uramuotoilu_2.png

Uramuotoilukurssi soveltuu sinulle, jos...

- etsit urallesi/elämällesi uutta suuntaa

- sinun täytyy tehdä valintoja elämässä, mutta olet epävarma mikä olisi paras ratkaisu

- olet uudessa elämäntilanteessa, ja kaipaat konkreettisia keinoja work-life -balanssin hakemiseen

- pohdit opiskelujen aloittamista

- tiedät mitä haluat, mutta et saa muutoksia aikaiseksi arjessasi

- haluat elää elämää, joka on merkityksellinen ja itsesi näköinen

 

Verkkokurssi

Uramuotoilun verkkokurssi on helppo ja tehokas tapa muotoilla itsesi näköistä työelämää. Fasilitaattorit ohjaavat sinut videoiden avulla uramuotoiluprosessin läpi ja ohjeistavat työkalujen ja tehtävien käyttöön.

Kurssin voi suorittaa omassa tahdissa. Radikaalin yhteistyön hengessä kurssin tehtäviä voi suorittaa yhdessä työparin tai ryhmän kanssa, tukea ja uusia näkökulmia hakien.

 

Workshop-muotoinen kurssi

Uramuotoilun workshop-muotoinen kurssi on käytännöllinen radikaalin yhteistyön työpaja. Muotoilun työkalujen lisäksi saat kurssilta käyttöösi muiden uramuotoilijoiden kannustavan tiimin.

Järjestämme viikonloppuisin yksityishenkilöille suunnattuja sekä arkisin yrityksille ja yhteisöille suunnattuja kursseja.

Lue lisää osallistujien kokemuksia blogista.

Seuraava  järjestetään 19.-20.5.2018.

 

Uramuotoilukurssista sanottua:


“Kurssi oli vielä parempi kuin odotin. Radikaali yhteistyö erilaisten ihmisten kanssa antoi uutta näkökulmaa ja tuumasta toimeen -asenne pakotti tarttumaan toimeen heti. Sain paljon rohkeutta ja varmistusta omalle tielleni. Kiitos!”

“Inspiroiva repäisy irti arjesta omiin unelmiin ja vahvuuksiin tutustuen! Erityisen hyvää oli konkreettisten suunnitelmien tekeminen, eli prosessi ei jää vain haaveilun tasolle. - - Suosittelen kaikille, jotka haluavat miettiä elämänsä suuntaa ja sisältöä.”