Workday Designers

 

Workday Designers Oy on työelämän muotoilutoimisto. Autamme yksilöitä ja organisaatioita ymmärtämään työn murrosta ja muotoilemaan työpäivistään ja työuristaan merkityksellisiä ja vaikuttavia.

Uskomme, että ihmiset itse ovat oman työnsä parhaita asiantuntijoita, ja että design thinking tarjoaa oivallisen prosessin ja menetelmiä työn kehittämiseen. Haluamme tehdä ihmisistä neuvokkaita työelämän pirullisten ongelmien ratkaisijoita ja opettaa työelämätaitoja, joiden avulla ihmiset voivat jatkuvasti kehittää työtään ja itseään.

Tarjoamme konkreettisia työkaluja ihmisten työpäivien ja -urien kehittämiseen ja osallistumme yhteiskunnalliseen työelämäkeskusteluun.

 

Aku Varamäki

Aku on innostava muutosagentti ja paremman työelämän puolestapuhuja. Akulla on kyky saada ihmiset johdosta ruohonjuuritasoa myöten mukaan suuriinkin muutoshankkeisiin ihmisiä kuunnellen ja mahdollisuuksia osoittaen.

Akulla on kokemusta erityisesti sosiaalisen median strategisesta kehittämisestä sekä liiketoiminnan kehittämisestä konsulttina ja yrittäjänä. Hän on pidetty kouluttaja ja puhuja. Akun kirja Future Proof - tulevaisuuden työkirja ilmestyi helmikuussa 2019.

Akun yhteystiedot:
+358 400 342 234
aku@workdaydesigners.com

wdd_paula_1.jpg

Paula Helle

Paula on organisaatioiden ja ihmisten kehittäjä, jolla on pitkä kokemus strategisten muutoshankkeiden läpiviemisestä ajattelun ja käyttäytymisen muutosta tukemalla.

Paulalla on vuosien tausta muutosjohtamisesta sekä osaamisten ja henkilöstökäytäntöjen kehittämisestä, ja hän on toiminut tiiviisti ylimmän johdon tukena. Hänellä on laaja kokemus valmentamisesta ja esiintymisestä.

Paulan yhteystiedot:
+358 40 522 0303
paula@workdaydesigners.com

 

Haluatko kuulla meistä ja työelämäteemoista lisää? Tilaa tästä Workday Designersin uutiskirje, niin saat uusimmat työelämää ja sen kehittämistä koskevat uutiset ja artikkelit suoraan sähköpostiisi toimitettuna.