Workday Designers.

 

Workday Designers Oy on työelämän muotoilutoimisto. Autamme yksilöitä ja organisaatioita ymmärtämään työn murrosta ja muotoilemaan työpäivistään ja työuristaan merkityksellisiä ja vaikuttavia.

Uskomme, että ihmiset itse ovat oman työnsä parhaita asiantuntijoita, ja että design thinking tarjoaa oivallisen prosessin ja menetelmiä työn kehittämiseen. Haluamme tehdä ihmisistä neuvokkaita työelämän pirullisten ongelmien ratkaisijoita ja opettaa työelämätaitoja, joiden avulla ihmiset voivat jatkuvasti kehittää työtään ja itseään.

Tarjoamme konkreettisia työkaluja ihmisten työpäivien ja -urien kehittämiseen ja osallistumme yhteiskunnalliseen työelämäkeskusteluun.

 

Aku Varamäki

Aku on innostava muutosagentti ja paremman työelämän puolestapuhuja. Akulla on kokemusta erityisesti on sosiaalisen median asiantuntijatehtävistä ja organisaatioiden kulttuurinmuutoshaasteista.

Akun yhteystiedot:
+358 400 342 234
aku@workdaydesigners.com

wdd_paula_1.jpg

Paula Helle

Paula on intohimoinen organisaatioiden kehittäjä sekä työn murroksen, henkilöstön kehittämisen ja muutosjohtamisen tekijä ja näkijä.

Paulan yhteystiedot:
+358 40 522 0303
paula@workdaydesigners.com

 

Haluatko kuulla meistä ja työelämäteemoista lisää? Tilaa tästä Workday Designersin uutiskirje, niin saat uusimmat työelämää ja sen kehittämistä koskevat uutiset ja artikkelit suoraan sähköpostiisi toimitettuna.